VANDAAG: gesloten
Wij zijn gesloten
 • Zo 21/04:

  gesloten

 • Ma 22/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 23/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 24/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 25/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 26/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Za 27/04:

  08.00u tot 12.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18gevelbekleding plaatmateriaal houten gevelbekleding vezelcementplaten staalplaten
gevelbekleding plaatmateriaal houten gevelbekleding vezelcementplaten staalplaten
gevelbekleding plaatmateriaal houten gevelbekleding vezelcementplaten staalplaten
gevelbekleding plaatmateriaal houten gevelbekleding vezelcementplaten staalplaten

Gevelbekleding in plaatmateriaal

ONS AANBOD

 

 • mato
 • volkernplaten (Trespa)
 • rockpanel

 

 

WAAROM PLAATMATERIAAL 


 • weersbestendig
 • onderhoudsvriendelijk
 • duurzaam
 • verschillende indelingen mogelijk

Naast houten gevelbekleding vind je bij Thiels ook gevelbekleding in plaatmateriaalGevelplaten combineren verschillende voordelen. Gevelbekleding in plaatmateriaal is stevig, duurzaam en brandveilig. De meeste gevelplaten zijn tientallen jaren bestand tegen barre weersomstandigheden, vergen weinig onderhoud en zijn eenvoudig te reinigen. Maar het is ook esthetisch een goede keuze: met gevelplaten creëer je mooie, egale oppervlakken. Bij Thiels heb je keuze uit diverse materialen!

 


Gevelbekleding in plaatmateriaal: Mato

Mato is een gevelbekleding uit aluminium. Het is een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen en geeft uw woning een strak en modern uitzicht. Mato wordt onzichtbaar bevestigd, is aanpasbaar aan alle soorten gevels en is zeer robuust, duurzaam en onderhoudsvrij. Mato is beschikbaar in verschillende afwerkprofielen en daardoor zijn er ook verschillende variaties mogelijk zowel in kleur als in afwerking.

Gevelbekleding in plaatmateriaal: volkernplaten

Wie graag gevelbekleding in plaatmateriaal ziet, kan ook kiezen voor volkernplaten. Dat zijn high pressure laminaatpanelen die ontstaan door vezels, papier en hars onder hoge druk samen te persen. Een groot voordeel van volkernplaten is dat de kleurmogelijkheden groot zijn omdat er allerhande pigmenten kunnen aan worden toegevoegd. Eén van de bekendste merken is Trespa. Ook qua onderhoud zijn deze panelen voordelig: vuil kan eenvoudig verwijderd worden. Volkernplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Gevelbekleding in plaatmateriaal is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie.

Gevelbekleding in plaatmateriaal: Rockpanel

Rockpanel is een gevelplaat die bestaat uit geperste steenwolvezels. Rockpanel is daardoor zeer duurzaam en uitstekend geschikt voor gebruik als gevelbekleding. Rockpanel is licht in gewicht, zeer stabiel en makkelijk te verzagen, het combineert de voordelen van steen en hout. Rockpanel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs houtdesigns.

Bij Houthandel Thiels vind je echt alles omtrent gevelbekleding in plaatmateriaal.

Ruime keuze aan gevelbekleding in plaatmateriaal

Gevelbekleding in plaatmateriaal is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. De moderne en strakke platen van Rockpanel en Trespa, en Mato: ze maken allemaal deel uit van ons assortiment.
Doe-het-zelvers kunnen bij ons trouwens ook terecht voor alle toebehoren zoals lijm, nagels, gevelisolatie en folies. Bij Thiels vind je echt alles omtrent gevelbekleding in plaatmateriaal. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar onze vakmensen met professioneel advies voor jou klaarstaan!
Ontdek alle referenties

Een hart voor hout