VANDAAG: Gesloten
Wij zijn gesloten
 • Ma 22/07:

  Gesloten

 • Di 23/07:

  Gesloten

 • Wo 24/07:

  Gesloten

 • Do 25/07:

  Gesloten

 • Vr 26/07:

  Gesloten

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18doe-het-zelf houthandel hout houtsoort houthandel antwerpen
doe-het-zelf houthandel hout houtsoort houthandel antwerpen
doe-het-zelf houthandel hout houtsoort houthandel antwerpen
doe-het-zelf houthandel hout houtsoort houthandel antwerpen
doe-het-zelf houthandel hout houtsoort houthandel antwerpen

Doe-het-zelf met hout

Met hout kan je prachtige dingen realiseren, zowel voor binnen- als voor buitenshuis. Geen wonder dus dat veel doe-het-zelvers graag de handen uit de mouwen steken en zelf aan de slag gaan met hout. Een houten vloer plaatsen, een carport bouwen, een terras aanleggen,… De doe-het-zelf mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel voor zeer ervaren als voor minder bedreven klussers biedt Thiels een ruim gamma aan houtsoorten en houtproducten. Uiteraard gaan onze diensten ook steeds gepaard met vakkundig advies en raad op maat van jouw project.

Een ruim doe-het-zelf aanbod

Voor elk doe-het-zelf project vind je bij Thiels in Herselt de juiste materialen. Plaatmateriaal, isolatiematerialen, vloeren (o.a. laminaatvloeren met een handig kliksysteem, perfect voor de doe-het-zelver), verandaplaten, wand- en plafondbekleding, buitenhout, en ga zo maar verder: ons doe-het-zelf aanbod biedt voor ieder wat wils.

Zowel voor zeer ervaren als voor minder bedreven klussers biedt Houthandel Thiels een ruim gamma aan houtsoorten en houtproducten.
Daarnaast bevat ons assortiment ook allerlei toebehoren voor de plaatsing en het onderhoud van jouw hout. Vertel ons gerust waar je precies naar op zoek bent, want voor elk doe-het-zelf niveau hebben we wel iets te bieden!
Doe-het-zelf?

Doe-het-zelf?

Wij begeleiden je! Bij Thiels vind je dus een compleet aanbod aan doe-het-zelf producten, maar dat is niet alles. Naast dit uitgebreide gamma kan je ook altijd op ons rekenen voor professioneel advies en begeleiding bij jouw doe-het-zelf project. Ons grote stokpaardje is immers het leveren van een persoonlijke service.

Aarzel dus niet om onze medewerkers om raad te vragen, want zij helpen je maar al te graag verder! Samen met de klant gaan wij op zoek naar de gepaste beschermingsproducten, de juiste houtsoort, het perfecte materiaal,… voor jouw project.

 

Doe-het-zelf houthandel in Antwerpen

Is doe-het-zelf niet echt jouw specialiteit? Geen nood, je kan ook vertrouwen op onze plaatsingsdienst. Thiels werkt namelijk samen met professionele vakmensen voor het plaatsen van jouw binnendeuren, parket, laminaat, ... Ook werken we samen met een vaste transporteur om jouw bestelling vlot te leveren. Praat zeker eens met ons team over deze dienst! Heb je een leuk doe-het-zelf project voor ogen, maar zoek je nog een partner die uit het juiste hout gesneden is om je te helpen? Neem dan contact op met Thiels uit provincie Antwerpen!

Een hart voor hout