VANDAAG: 08.00u tot 12.00u
Wij zijn open
 • Za 15/06:

  08.00u tot 12.00u

 • Zo 16/06:

  Gesloten

 • Ma 17/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 18/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 19/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 20/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 21/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18hout interieur hout houthandel binnendeuren trappen
hout interieur hout houthandel binnendeuren trappen
hout interieur hout houthandel binnendeuren trappen
hout interieur hout houthandel binnendeuren trappen

Hout voor het interieur

Een interieur moet in de eerste plaats zodanig ingericht zijn dat je je hier helemaal thuisvoelt. Gezellig samenzitten met het hele gezin, ’s avonds knus een boek lezen, etentjes organiseren voor vrienden en familie, kortom: een plaats waar geleefd wordt! Maar natuurlijk moet de inrichting van een interieur ook praktisch zijn.


Het ideale materiaal dat aan deze twee criteria van functionaliteit en esthetiek voldoet? Da’s zonder twijfel hout! Makkelijk te bewerken, tal van toepassingen, enorm duurzaam, een warme uitstraling en ook nog eens gewoon mooi: hout voor het interieur heeft heel wat te bieden.

Hout voor het interieur: vind de juiste vloer

Wie gebruik maakt van hout in z’n interieur creëert sowieso een warme en gezellige sfeer. Bovendien zorgt de uitstraling van dit natuurproduct ook nog eens voor authenticiteit; geen enkel stukje hout is immers hetzelfde. Dat is dan ook de reden waarom veel mensen kiezen voor parket of laminaat. Droom jij van zo’n prachtige, unieke vloer in jouw woning? Ga dan zeker eens langs bij Thiels. Wij hebben verschillende soorten hout voor het interieur, waaronder parket en laminaat die je volledig volgens jouw smaak kan kiezen.

Wie gebruik maakt van hout in z’n interieur creëert sowieso een warme en gezellige sfeer. Bovendien zorgt de uitstraling van dit natuurproduct ook nog eens voor authenticiteit; geen enkel stukje hout is immers hetzelfde.
Bovendien vind je in onze houthandel ook alle nodige producten voor het onderhoud en de bescherming van je vloer. Vraag ons gerust om verdere inlichtingen omtrent hout voor het interieur!
Hout voor het interieur maakt je huis tot in de puntjes af.

Hout voor het interieur maakt je huis tot in de puntjes af

Een houten vloer is natuurlijk niet het enige hout om een interieur mee te verrijken. Heb je bijvoorbeeld al stilgestaan bij de invloed die binnendeuren uitoefenen op je interieur? Daarom vind je bij Thiels een groot assortiment aan binnendeuren waaronder verfdeuren en houten deuren op maat.

Ook houten trappen behoren tot ons aanbod aan hout voor het interieur, net zoals houten bekleding voor trappen in beton. Ten slotte kan je bij ons ook terecht voor wand- en plafondbekleding om jouw interieur tot in de puntjes af te werken. Lambriseringen, gipsplaten, enzovoort: wij hebben alle middelen om de leefruimte van je dromen vorm te geven, van hout voor het interieur tot tal van andere materialen.

Op zoek naar hout voor het interieur?

Hout is een dankbaar materiaal dat vaak gebruikt wordt voor de inrichting van interieurs. Vloeren, wanden, trappen, binnendeuren, en ga zo maar voort: het gamma van Thiels bevat voor ieder wat wils! Ons volledige assortiment kunnen we hier echter niet omschrijven; om dit te ontdekken nodigen we je graag uit in onze showroom in Herselt. Ben je volop bezig met het realiseren van jouw droomhuis en zoek je nog hout voor het interieur? Breng dan zeker een bezoekje aan Thiels! Voor vragen of verdere inlichtingen kan je ons ook altijd bereiken via telefoon (014/54.41.18) of via e-mail (info@thiels.be).

Op zoek naar hout voor het interieur?

Een hart voor hout