VANDAAG: gesloten
Wij zijn gesloten
 • Zo 21/04:

  gesloten

 • Ma 22/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 23/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 24/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 25/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 26/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Za 27/04:

  08.00u tot 12.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18isolatiematerialen houthandel isolatie luchtdichting houthandel Herselt
isolatiematerialen houthandel isolatie luchtdichting houthandel Herselt
isolatiematerialen houthandel isolatie luchtdichting houthandel Herselt
isolatiematerialen houthandel isolatie luchtdichting houthandel Herselt

Luchtdichtings- en isolatiematerialen

ONS AANBOD


 • Ursa Pure One
 • Ursa XPS
 • Pro Clima
Iedereen die de laatste jaren een woning heeft gebouwd of gerenoveerd is er sowieso mee in aanraking gekomen: de verschillende isolatiematerialen die vandaag de dag op de markt zijn.
Om aan de huidige EPB-normen te voldoen is degelijke isolatie immers een echte must. Goed isoleren is dus niet enkel een kwestie van persoonlijke voorkeuren; het is ook wettelijk verplicht. Maar wat doen deze isolatiematerialen juist? En welke verschillende soorten zijn er allemaal verkrijgbaar? Thiels vertelt je er alles over.

Waarom zijn isolatiematerialen nodig?

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie ligt de focus alsmaar meer op het besparen van energie. Isolatiematerialen spelen hier een zeer belangrijke rol in: zij zorgen ervoor dat de warmte van binnen niet naar buiten kan ontsnappen, en dat koude lucht van buitenaf niet naar binnen kan doordringen. Op die manier zal je geen onnodige kosten hebben of energie verspillen aan het verwarmen van je huis. Naast isolatiematerialen heeft trouwens ook luchtdichting een belangrijke functie op dit vlak. Deze sluit alle kieren en spleten in je woning af en voorkomt zo tocht, en bovendien voorkomt het dat vochtige damp kan doordringen tot aan de isolatie. Als isolatiematerialen één vijand hebben is het immers vocht! Wil je dus een optimaal comfort combineren met lagere energiekosten en tegelijk het milieu sparen, dan zijn luchtdichtings- en isolatiematerialen onmisbaar.

Een compleet gamma van luchtdichtings- en isolatiematerialen

Goede isolatie is dus een absolute must. Daarom vind je bij Thiels in Herselt een veelheid aan isolatiematerialen voor daken, muren en vloeren. Ons aanbod bestaat uit URSA glaswol- en XPS-isolatie aan de beste voorwaarden, Rockwool minerale wol, en Pro Clima luchtdichtingsmaterialen.

Een compleet gamma van luchtdichtings- en isolatiematerialen.
Daarnaast hebben wij ook steeds dampschermen op voorraad. Voor verdere informatie over dit assortiment van isolatiematerialen en luchtdichting kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail op info@thiels.be of telefonisch op 014/54.41.18.
Bij Houthandel Thiels vind je niet alleen een uitgebreid gamma aan luchtdichtings- en isolatiematerialen.

Isolatiematerialen bij Thiels

Bij Thiels vind je niet alleen een uitgebreid gamma aan luchtdichtings- en isolatiematerialen. Je kan er eveneens terecht voor professioneel advies op maat van jouw project, zodat je hier op goede voet mee van start kan gaan. Aarzel dus niet en kom zeker langs in onze ruime showroom waar je kennis kan maken met ons assortiment aan materialen voor de ruwbouw.

Naast isolatiematerialen vind je hier namelijk ook gevelbekledingdakrandafwerking, en nog veel meer. Op deze pagina vind je alvast onze openingsuren.

Een hart voor hout