VANDAAG: gesloten
Wij zijn gesloten
 • Zo 21/04:

  gesloten

 • Ma 22/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 23/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 24/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 25/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 26/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Za 27/04:

  08.00u tot 12.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18gevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding plaatsen
gevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding plaatsen
gevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding plaatsen
gevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding in hout

WAAROM HOUTEN GEVELBEKLEDING


 • natuurlijke, warme uitstraling
 • voor elk budget
 • verschillende houtsoorten
 • verschillende profielen
 • isoleert goed

Wie op zoek is naar gevelbekleding die in het oog springt, kan een gevel uit tropisch hardhout overwegen. Houten gevelbekleding is misschien duurder dan een stenen gevel, maar er zijn enkele voordelen aan verbonden die veel voordeliger zijn op lange termijn.

Zo is het in de eerste plaats de beste ecologische keuze. Daarnaast kan je gevelbekleding in hout plaatselijk herstellen, isoleert het goed en is het warmtebehoudend materiaal.

 

Natuurlijke, warme uitstraling van gevelbekleding in hout

Gevelbekleding in hout heeft een natuurlijke, warme uitstraling. Eik bijvoorbeeld is prachtig in moderne toepassingen maar daarnaast is het ook de perfect keuze voor wie houdt van een klassieke look. Wil je bovendien een houtsoort waar je weinig onderhoud aan hebt? Ga dan voor tropisch hardhout in duurzaamheidsklasse 1 zoals Afromosia, Padouk en Afzelia. Ook thermisch behandeld naaldhout, Thermowood, heeft niet veel onderhoud nodig.

Gevelbekleding in hout voor elk budget

Bij Thiels bieden we onze klanten een groot assortiment aan gevelbekleding in diverse materialen aan. Zo is gevelbekleding in hout beschikbaar voor elk budget, afhankelijk van welke houtsoort je kiest voor jouw gevelbekleding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Gevelbekleding in hout voor elk budget.

Diversiteit aan gevelbekleding in hout

Bij ons vind je gevelbekleding in hout in diverse soorten. Wij hebben steeds gevelbekleding op voorraad in Western Red Cedar, Eik, Padouk en ThermoWood. ThermoWood is hout dat thermisch behandeld werd om de duurzaamheid te verhogen waardoor het even sterk is als tropisch hardhout maar een kleinere ecologische voetafdruk heeft. Daarnaast vind je bij ons gevelbekleding in Afromosia, en nog vele andere houtsoorten op bestelling.

Bij Houthandel Thiels is steeds maatwerk mogelijk. Gevelbekleding in hout is dan ook beschikbaar in alle maten en vormen: planchetten, planken…

Gevelbekleding in hout op maat

Bij Thiels is steeds maatwerk mogelijk. Gevelbekleding in hout is dan ook beschikbaar in alle maten en vormen: planchetten, planken… Wie de correcte plaatsingsvoorschriften in acht neemt, kan zijn houten gevelbekleding bovendien zelf plaatsen.

Eerst moet je isolatie, een wind- en waterdicht scherm en geventileerd latwerk plaatsen alvorens de gevelbekleding te plaatsen. Wil je de plaatsing toch liever overlaten aan onze vakmensen of wil je professioneel advies of ons ruime aanbod aan gevelbekleding in hout ontdekken, bezoek dan zeker onze toonzaal in Herselt!
Ontdek alle referenties

Een hart voor hout