VANDAAG: Gesloten
Wij zijn gesloten
 • Ma 22/07:

  Gesloten

 • Di 23/07:

  Gesloten

 • Wo 24/07:

  Gesloten

 • Do 25/07:

  Gesloten

 • Vr 26/07:

  Gesloten

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18tuinwanden tuinwand hout houthandel houten tuinwand
tuinwanden tuinwand hout houthandel houten tuinwand
tuinwanden tuinwand hout houthandel houten tuinwand
tuinwanden tuinwand hout houthandel houten tuinwand
tuinwanden tuinwand hout houthandel houten tuinwand

Tuinwanden op maat

Waarom kiezen voor een tuinwand op maat:


 

 • uniek
 • eigen ontwerp
 • maatwerk
 • tal van mogelijkheden
 • natuurlijk
 • onderhoudsvriendelijk

 

Een tuinwand biedt meteen veel privacy en omdat de keuze aan materialen vrij uitgebreid is, kan je voor elke tuin wel een geschikte tuinwand vinden. Heb jij een uniek project? Thiels ontwerpt graag jouw gedroomde tuinwand op maat voor jou. Bij ons kan je terecht zowel voor het ontwerpen als voor het vervaardigen en monteren van tuinwanden op maat!

 


Ontwerp van tuinwanden op maat

Wij houden ervan om samen met jou jouw tuinwand op maat te ontwerpen. Hierbij kan je zelf de lengte, hoogte en afwerkingsgraad kiezen. Wist je trouwens al dat je onze tuinwanden op maat tegenwoordig langs beide kanten van een andere bekleding kan voorzien?

Zo kan jij samen met je buurman een tuinwand op maat laten maken en kunnen jullie toch allebei jullie eigen bekleding kiezen, mochten jullie niet over dezelfde smaak of hetzelfde budget beschikken. De bekleding wordt namelijk op de houten tuinwanden op maat gebouwd met frames. In tegenstelling tot prefab panelen die tussen palen worden geschoven, zijn tuinwanden op maat flexibeler.

Uniek maatwerk met tuinwanden op maat

Wij ontwerpen en vervaardigen tuinwanden op maat van jouw persoonlijke noden en wensen. Omdat jij mee bepaalt wat en hoe, wordt jouw project gegarandeerd uniek! Zo kan jij je familie en vrienden verbluffen met prachtig uniek maatwerk.

Uniek maatwerk met tuinafscheidingen op maat.

Voor originele projecten in hout moet je dus bij Thiels zijn. Wij gaan met plezier een stapje verder om jouw gedroomd project er te krijgen.

 

Eindeloze mogelijkheden met tuinwanden op maat

Voor tuinwanden op maat heb je de keuze uit verschillende houtsoorten voor elk budget. Je kan bij Thiels terecht voor een breed aanbod aan tuinhout van duurzame kwaliteit. Wij bieden los hout aan waarmee we de mooiste projecten op maat kunnen realiseren. De mogelijkheden met tuinwanden op maat zijn werkelijk eindeloos! Je hoeft ook niet te vrezen als je zelf niet zo handig bent aangelegd. Als je het niet ziet zitten om zelf aan de slag te gaan, dan kan je altijd een beroep doen op onze plaatsingsdienst.

Tuinafscheidingen op maat: natuurlijk en onderhoudsvriendelijk.

Tuinwanden op maat: natuurlijk en onderhoudsvriendelijk

Houten tuinwanden op maat zorgen niet alleen voor een unieke afwerking van je tuin maar ze ogen ook bijzonder natuurlijk. Als je bovendien een tuinwand op maat laat vervaardigen in kwalitatief, stabiel hout met een hoge duurzaamheid, dan zijn ze ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk. Tuinwanden in hardhout gaan decennialang mee en bovendien hebben deze houten tuinwanden op maat weinig onderhoud nodig om een langdurig mooie uitstraling te behouden. Wil jij graag meer info over jouw tuinwand op maat of vrijblijvend inspiratie opdoen? Maak dan gerust een afspraak en kom eens langs in onze showroom! Wij laten je graag ons ruim assortiment aan hout voor tuinwanden op maat ontdekken!

Ontdek alle referenties

Een hart voor hout