VANDAAG: gesloten
Wij zijn gesloten
 • Zo 21/04:

  gesloten

 • Ma 22/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 23/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 24/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 25/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 26/04:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Za 27/04:

  08.00u tot 12.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18vloeren vloer hout parket fineerparket
vloeren vloer hout parket fineerparket
vloeren vloer hout parket fineerparket
vloeren vloer hout parket fineerparket

Vloeren

Hout is en blijft een populair materiaal voor vloeren in het interieur. Wie gebruik maakt van hout in zijn interieur creëert sowieso een warme en gezellige sfeer. Bovendien zorgt de uitstraling van dit natuurproduct ook nog eens voor authenticiteit; geen enkel stukje hout is immers hetzelfde.
Dat is dan ook de reden waarom veel mensen kiezen voor parket of laminaat. Droom jij van zo’n prachtige, unieke vloer in jouw woning? Ga dan zeker eens langs bij Thiels. Wij hebben verschillende soorten hout voor het interieur, waaronder parket en laminaat die je volledig volgens jouw smaak kan kiezen. Bovendien vind je in onze houthandel ook alle nodige producten voor het onderhoud en de bescherming van je vloeren. Vraag ons gerust om verdere inlichtingen omtrent hout voor het interieur.

Exclusieve vloeren in exotisch hout: parket en fineerparket

Bij Thiels kan je ook terecht voor exclusievere vloeren. Wij bieden jou namelijk graag de specialere deals en exotische houtsoorten aan voor de prachtigste houten parketvloeren. Wie graag een chique uitstraling wil in zijn woning maar over een begrensd budget beschikt, kan kiezen voor fineerparket.

Exclusieve vloeren in exotisch hout: parket en fineerparket.
In tegenstelling tot meerlagig parket van vier millimeter dik dat volledig uit hout bestaat, wordt bij fineerparket een dun laagje parket bovenop een onderlaag gezet om de uitstraling van echt hout te bekomen. Om die reden is fineerparket de helft goedkoper dan echte parket. Fineerparket kan je in tegenstelling tot parket niet opschuren.
Zwevende vloeren voor renovaties

Laminaatvloeren

Houd jij van de warme uitstraling van hout in je woning maar heb je een beperkt budget? Dan kunnen laminaatvloeren een oplossing bieden. Hoewel ze niet uit echt hout bestaan, hebben laminaatvloeren namelijk wel de look van hout. Bij laminaat wordt een laagje houtlook geprint op een onderlaag om dezelfde warme, natuurlijke uitstraling te verkrijgen.

 

Vinyl en bamboevloeren in de badkamer

Droom jij van een prachtige houten vloer in jouw badkamer? Hout en water gaan niet goed samen, maar daar bestaan oplossingen voor. Bamboe en vinyl bijvoorbeeld kunnen goed tegen water en mogen in vochtige ruimtes gelegd worden. Wil jij jouw badkamer een exotische look geven? Ga dan niet voor parket of laminaat, maar voor vinyl of bamboevloeren.

Zo kan jij genieten van die prachtige, warme en natuurlijke uitstraling in jouw badkamer. Vloeren met houtlook in de badkamer zijn de laatste jaren dan ook erg in trek!

 

Zwevende vloeren voor renovaties

Wie een oud huis heeft gekocht en aan het renoveren is gegaan, moet bij Thiels beslist eens vragen naar COREtec. Deze bestaat uit vier lagen: een beschermlaag of slijtlaag, die de vloer gemakkelijk te onderhouden en vlekbestendig maakt, een onderliggende toplaag uit vinyl die de vloer duurzaam maakt, een COREtec laag waardoor je vloer watervast wordt, en een geluidsabsorberende laag uit kurk die de vloer zachter en warmer maakt.

COREtec vloeren zijn erg sterk en waterproof waardoor ze in vochtige ruimtes kunnen gelegd worden. COREtec, dat bestaat uit gerecycleerd hout, bamboe, kalk en PVC, kan geplaatst worden op een oneffen ondergrond, gecombineerd worden met vloerverwarming en is makkelijk te hanteren: een ideaal alternatief dus voor jouw laminaat- of vinylvloer. Vraag gerust meer informatie bij Thiels of spring eens binnen in onze showroom!
Vraag gerust meer informatie bij Houthandel Thiels of spring eens binnen in onze showroom!

Een hart voor hout