VANDAAG: 08.00u tot 12.00u
Wij zijn gesloten
 • Za 25/05:

  08.00u tot 12.00u

 • Zo 26/05:

  Gesloten

 • Ma 27/05:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 28/05:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 29/05:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 30/05:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 31/05:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18plaatmateriaal houthandel plaatmaterialen gamma plaatmateriaal gevelbekleding
plaatmateriaal houthandel plaatmaterialen gamma plaatmateriaal gevelbekleding
plaatmateriaal houthandel plaatmaterialen gamma plaatmateriaal gevelbekleding
plaatmateriaal houthandel plaatmaterialen gamma plaatmateriaal gevelbekleding

Plaatmateriaal bij Thiels

ONS AANBOD


 • OSB 3
 • MDF
 • Betonplex
 • Triplex
 • Multiplex
 • Spaanplaat
 • Massieve platen

Voor daken en voor gevels, maar ook voor trappen en andere binnentoepassingen: plaatmateriaal vind je in verschillende soorten en maten. Belangrijk is echter dat men steeds het juiste plaatmateriaal gebruikt voor de toepassing in kwestie. Weet je niet goed welke plaatmaterialen het meest geschikt zijn voor jouw project? Of wil je graag meer ontdekken over de verschillende soorten plaatmateriaal?

Dan ben je bij Thiels in Herselt aan het goede adres. Wij beschikken over een ruim gamma aan plaatmateriaal en gaan, samen met de klant, steeds op zoek naar het meest geschikte product!

 

 

Welke soorten plaatmateriaal vind je bij Thiels?

Het gamma plaatmateriaal van Thiels is enorm uitgebreid. Bij ons kan je terecht voor houten plaatmaterialen waaronder multiplex, triplex, OSB platen, spaanplaat, MDF, fineerplaten en Rubberwood. Deze laatste is een ecologisch plaatmateriaal dat gemaakt wordt met het hout van de rubberboom en dat diverse toepassingen heeft. Voorts vind je bij ons ook gipsplaten, onderdakplaten, plaatmateriaal voor gevelbekleding en platen voor de afdichting van de buitenschil bij houtskeletbouw. Deze speciale Celit platen zijn waterdicht aan de buitenkant en dampopen langs binnen, zodat de woning kan “ademen” en vocht van binnen naar buiten wordt afgevoerd. Wil je hier graag meer over weten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Het juiste plaatmateriaal voor jouw project

Zoals je kan zien vind je bij Thiels verschillende soorten plaatmateriaal. Al deze soorten hebben tevens hun specifieke toepassingen. Een groot deel van ons gamma bestaat bijvoorbeeld uit plaatmateriaal voor de ruwbouw, maar wij verkopen eveneens platen voor gevelbekledingen voor het interieur.

Het gamma plaatmateriaal van Houthandel Thiels is enorm uitgebreid. Bij ons kan je terecht voor houten plaatmaterialen waaronder multiplex, triplex, OSB platen, spaanplaat, MDF, fineerplaten en Rubberwood.
Wat betreft gevelbekleding vind je bij ons plaatmateriaal van Trespa, Rockpanel en Eternit, en voor binnenshuis verkopen wij gipsplaten, MDF en Rubberwood. Daarnaast bieden wij onderdakplaten van Celit en Menuiserite. Of ben je misschien op zoek naar een alternatief voor onderdak- en gevelplaten? Kom dan zeker eens langs en ontdek ons assortiment aan folies!
Ben je op zoek naar de juiste plaatmaterialen voor jouw project, dan helpen wij je graag bij je zoektocht. In onze toonzaal laten we je kennismaken met ons gamma plaatmateriaal en vertellen we meer over de verschillende soorten en hun toepassingen.

Een compleet gamma aan plaatmateriaal

Ben je op zoek naar de juiste plaatmaterialen voor jouw project, dan helpen wij je graag bij je zoektocht. In onze toonzaal laten we je kennismaken met ons gamma plaatmateriaal en vertellen we meer over de verschillende soorten en hun toepassingen. Bovendien gaan we prat op een persoonlijke service en staat ons professionele team je altijd bij met raad en daad.

Twijfel dus niet en breng zeker een bezoekje aan onze grote toonzaal in Herselt! Hier ontdek je alles over ons assortiment aan plaatmateriaal, gevelbekleding, timmerhout, en nog veel meer.

Een hart voor hout