VANDAAG: 08.00u tot 12.00u
Wij zijn open
 • Za 15/06:

  08.00u tot 12.00u

 • Zo 16/06:

  Gesloten

 • Ma 17/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 18/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 19/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 20/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 21/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18houthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout
houthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout
houthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout
houthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout

Deel je eigen ervaring

Naam

Voornaam

E-mailadres

Gemeente

Mijn referentie

Afbeelding

Link een video (optioneel)

Verzenden

Jouw persoonlijke gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd

 • Voor onze nieuwbouw wouden we naast de strakke crepi en aluminium ook een warm accent, wat we op alle fotos vonden in een mooie houtafwerking. Een ingewerkte garagepoort zat ook meteen in onze gedachten. Door het grote toonpark hadden we meteen een idee van de mogelijke houtsoorten en profielen. We zijn daar zeer goed begeleid geweest door de medewerkers van Thiels, die ons alle voor - en nadelen van de houtsoorten toonden en uitlegden. Na wikken en wegen hebben we gekozen voor een duurzame oplossing, namelijk H-Age van Outdoor Wood Concepts in Afrormosia. Zeker niet de goedkoopste soort, maar super mooi en oersterk. Onze sectionaalpoort was reeds geplaatst door een externe leverancier en voorzien op houtbekleding, alsook hadden we zelf reeds isolatie geplaatst en voorbereidende werken uitevoergd wat voor Thiels geen probleem was. Hun ploeg van plaatsers heeft op 3 dagen tijd uiterst vakkundig onze gevel omgetoverd van een brute beton naar een warme houtpartij met perfecte inwerking van de sectionaalpoort. Het is echt het pronkstuk van onze gevel geworden! Omdat hout leeft hadden we na de plaatsing een klein hoekje van de poort dat sleepte bij regenweer, ook daar is de ploeg van Thiels meteen langsgekomen om de nodige aanpassing te doen. Kortom top werk en fantastische service na verkoop!

  Jeroen Geraerts

 • We zijn zeer tevreden over onze gekozen laminaat en trap. We hebben goed advies gekregen en de trap is met vakmanschap geplaatst!

  Glenn Cootmans

 • Perfecte service , perfecte plaatsing, een positief foutje (met onderverdelingen ipv zonder) bij de geleverde binnendeuren, maar zonder meerprijs , en zeker zo mooi. Zeker aan te bevelen .

  Ben Ooms

 • We hadden 2 projecten lopen, één voor parket en één voor een pivoterende binnendeur. Bij het bezoeken van de toonzaal kregen we een zeer duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van materialen en opties. Vanaf het ogenblik van het aanvragen van de prijs tot de leveringsdag verliep alle communicatie zeer vlot en spontaan, we werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden, zonder hiervoor zelf initiatief te m oeten nemen. Ook over de plaatsing niets dan lof, bij aanvang van de werken werd er eerst nog een overleg voorzien in de ruimte met de plaatsers en ons om eventuele misverstanden te vermijden. Ook tijdens de uitvoering werd er bij twijfel eerst onze mening gevraagd vooral er verder gegaan werd, zodat we achteraf niet voor verrassingen kwamen te staan. Het werktempo lag hoog, de werken waren perfect uitgevoerd en na afloop was de ruimte opnieuw opgeruimd.

  Eve Lahou

 • Onlangs hebben wij twee matte, zwarte binnendeuren besteld. De plaatsing was voorzien voor na het bouwverlof, maar deze werden uiteindelijk al 3 weken voor het bouwverlof geplaatst! Er werd duidelijk gecommuniceerd en opmerkingen werden meteen behandeld. Zeker een aanrader!

  Cathy Aerts

 • Vanaf het eerste gesprek, zeer vriendelijk en goed advies. Duidelijke voorstellen uitgewerkt. Stipt in afspraken. Prachtig resultaat. In een woord KWALITEIT

  Dimitri Van Dyck

 • En zeer trots op het geleverde resultaat 👌🏼 vakmanschap 👍🏻 blij met onze keuze voor jullie!!!

  Stijn Luyten

 • Bedankt voor het mooie maatwerk, alles ziet er super uit!

  Wouter Schoeters

 • Ik ben al langer bij jullie klant en wil bij deze even vermelden dat ik tot hiertoe zeer tevreden van jullie ben. Indertijd heeft Sofie mij zeer goed geholpen met mijn daktimmer en knowhow. Dankzij haar ben ik, mijn vader en nonkels klant bij jullie geworden. Haar inbreng in jullie bedrijf is van onschatbare waarde volgens mij. Prima service bij "ulle John" in het magazijn en vandaag topwerk van den Dave..... Elke schakel in jullie bedrijf werkt, goed bezig mannekes. Ik maak nog wat reclame voor jullie.

  Tim

 • Dank aan de mensen van de firma Thiels dat ze de woning van een bejaarde man van 80 jaar tot een paradijs gemaakt hebben, waar het heerlijk vertoeven is. Bedankt dat jullie het destijds toch aangedurfd hebben om deze werken aan te vatten en tot een zeer mooi resultaat volbracht hebben!

  Jozef en Raf

 • Correcte prijszetting en kwaliteit, prima service, komen afspraken na voor de levering/perfecte plaatsing en zeer klantvriendelijk personeel. Dank voor de samenwerking nu en in de toekomst

  Paul Van der Borght van PJ Projects

 • Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Houthandel Thiels en de nazorg. Tijdens de plaatsing bleek dat bij één van onze binnendeuren een slaglatje te weinig was meegeleverd door de fabrikant. Dit werd onmiddellijk aangepakt en reeds enkele dagen daarna kwam een ervaren medewerker langs om deze deur perfect af te werken.

  Familie Adriaens-Vandebergen

Een hart voor hout