VANDAAG: 08.00u tot 12.00u
Wij zijn open
 • Za 15/06:

  08.00u tot 12.00u

 • Zo 16/06:

  Gesloten

 • Ma 17/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 18/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 19/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 20/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 21/06:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18parketvloer parketvloer renoveren renovatie parketvloer moderne parketvloer parketvloer schuren
parketvloer parketvloer renoveren renovatie parketvloer moderne parketvloer parketvloer schuren
parketvloer parketvloer renoveren renovatie parketvloer moderne parketvloer parketvloer schuren
parketvloer parketvloer renoveren renovatie parketvloer moderne parketvloer parketvloer schuren

Laat je parketvloer renoveren!

Wie de trotse bezitter is van een parketvloer weet dat die vloer een echt pareltje is dat je woning een hoogst authentiek cachet geeft. Maar wat als je parketvloer aan renovatie toe is? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op een ervaren specialist die jouw parketvloer in al zijn glorie herstelt.

Waarom parketvloer renoveren?

Alle authentieke elementen in een woning maken van je huis een echte thuis. De combinatie van traditionele onderdelen zoals een parketvloer en moderne invloeden levert vaak een eigentijds concept op waarin jij jezelf helemaal thuis voelt. Dat kan natuurlijk alleen als die traditionele parketvloer helemaal tot zijn recht komt. Wie een ouder pand koopt, wordt dan ook vaak geconfronteerd met een parketvloer waarbij renoveren de enige optie is om hem opnieuw te doen schitteren.

Bij het renoveren van je parketvloer kun je vele zaken zelf aanpakken.

Parketvloer renoveren: steek de handen uit de mouwen

Ben je best wel een handige Harry? Dan kun je zeker zelf al wat dingen doen om je parketvloer te renoveren. Zo is het perfect mogelijk om de parketvloer weer mooi op te schuren, hem daarna te oliën en te zorgen voor een fijne afwerking. Het resultaat zal er zeker niet om liegen!

 

Maar ook wie van zichzelf vindt dat hij zich minder goed uit de slag kan trekken, kan zeker bepaalde onderdelen binnen het renovatieproces voor zijn rekening nemen op voorwaarde dat je op ondersteuning kan rekenen van een specialist. Die weet hoe je de renovatie van je parketvloer op een correcte en efficiënte manier aanpakt. En kan je gegarandeerd ook alle kwaliteitsvolle producten bezorgen voor een hoogwaardige behandeling van je parketvloer.

Wil je op een verstandige manier je parketvloer renoveren?

Parketvloer renoveren: laat je begeleiden

Veel is mogelijk bij het renoveren van je parketvloer: je kunt ook kiezen om een deel van de werken zelf uit te voeren en een ander – meer specifiek gedeelte – door een professional te laten verzorgen. Zo ben je zeker van een positief eindresultaat en kun je bovendien vertrouwen op de steun en begeleiding van een professionele uitvoerder bij het renoveren van jouw parketvloer.

Parketvloer renoveren: Thiels staat je bij!

Wil je op een verstandige manier je parketvloer renoveren? Dan staan de ervaren medewerkers van Thiels voor je klaar. We geven je correct advies en bezorgen je ook alle nodige producten. Heb je voor bepaalde zaken in het renovatieproces professionele hulp nodig? Dan komen we graag bij jou ter plaatse om die werken uit te voeren.

 

Krijg je graag meer informatie over het renoveren van een parketvloer? Geef ons dan nu een seintje!

Vorige
Ontdek alle referenties

Een hart voor hout