VANDAAG: Gesloten
Wij zijn gesloten
 • Ma 22/07:

  Gesloten

 • Di 23/07:

  Gesloten

 • Wo 24/07:

  Gesloten

 • Do 25/07:

  Gesloten

 • Vr 26/07:

  Gesloten

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen
dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen
dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen
dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen
dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen

Dakdichting

Vroeger waren vooral hellende daken schering en inslag, maar ondertussen is ook het plat dak goed ingeburgerd. Een belangrijk aspect van zo’n plat dak is de dakbedekking. Bij Thiels vind je diverse producten voor dakdichtingwaaronder staalplaten of polycarbonaat platen. 


Daarnaast bevat ons assortiment tal van andere dakmaterialen die wij aanbieden aan zowel professionelen als particulieren. Zo kan je bij ons terecht voor onderdakplaten van Celit, dakfoliesgeïsoleerde dakelementen van Unilin, geïsoleerde stalen profielplaten van Joris Ide, shingles, en nog veel meer.

Dakdichting met staalplaat

Dakdichting door middel van staalplaten behoort tot de stevigste vormen van dakbescherming. Staal wordt dan ook vaak gebruikt voor constructiedoeleinden. Staalplaten zijn duurzaam, brandveilig en kostenefficiënt.

Dakdichting door middel van staalplaten behoort tot de stevigste vormen van dakbescherming.
Geïsoleerde staalplaten als dakdichting voldoen zelfs nog beter aan de moderne eisen op vlak van comfort en energiezuinigheid. Maak gerust een afspraak om ons gamma aan staalplaten voor daken te ontdekken. Wij informeren jou graag over de verschillende eigenschappen en toepassingen.
Dakdichting met polycarbonaat platen.

Dakdichting met polycarbonaat platen

Heb jij een veranda in jouw woning en wil je vermijden dat die tijdens warme zomermaanden verandert in een sauna, dan is een goede dakdichting door middel van polycarbonaat platen ideaal. Polycarbonaat platen hebben een lange levensduur en zijn hittebestendig, licht van gewicht en 100% recycleerbaar.

Bovendien worden deze platen niet beïnvloed door temperatuurschommelingen en zijn ze beschermd tegen verkleuring. Door hun snelle plaatsing zijn ze ook ideaal voor doe-het-zelvers. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers, wij geven je graag meer informatie!

Een hart voor hout