VANDAAG: Gesloten
Wij zijn gesloten
 • Ma 22/07:

  Gesloten

 • Di 23/07:

  Gesloten

 • Wo 24/07:

  Gesloten

 • Do 25/07:

  Gesloten

 • Vr 26/07:

  Gesloten

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18hout hout voor binnen houthandel vloer houten vloer
hout hout voor binnen houthandel vloer houten vloer
hout hout voor binnen houthandel vloer houten vloer
hout hout voor binnen houthandel vloer houten vloer
hout hout voor binnen houthandel vloer houten vloer

Voor particulieren met een woondroom

Ben jij als particulier op zoek naar hout voor binnen en buiten? Thiels beschikt over hout van topkwaliteit zowel voor jouw interieur als voor je exterieur. Wij richten ons niet alleen op professionelen of doe-het-zelvers, maar ook op particulieren. Ben jij zelf niet zo handig en wil je die gedroomde houten vloer of deur veel liever geplaatst zien door professionals? Thiels verzorgt graag jouw woonproject op maat en levert daarbij steeds de beste service!

Voor particulieren die zelf niet zo handig zijn

Ben jij aan het verbouwen en ben je nog op zoek naar een prachtige houten vloer of deur in duurzaam hout? Ook particulieren kunnen steeds bij ons terecht voor het beste hout. Ben je zelf niet zo handig aangelegd? Geen probleem, onze vakmensen staan je niet alleen bij met het juiste advies, maar wij hebben ook schrijnwerkers in dienst die jouw houten trap of vloer met veel plezier voor jou komen plaatsen.

 

Centraal aanspreekpunt voor particulieren

Voor particulieren die een beroep doen op Thiels voor de realisatie van hun gedroomd project werken wij een voorstel uit dat beantwoordt aan hun persoonlijke wensen.

Voor particulieren die een beroep doen op houthandel Thiels voor de realisatie van hun gedroomd project werken wij een voorstel uit dat beantwoordt aan hun persoonlijke wensen.

Gedurende het ganse project, van ontwerp tot plaatsing en afwerking, kunnen particulieren bij ons een beroep doen op de beste service via één centraal aanspreekpunt. Doordat alles bij ons wordt gecoördineerd door één aannemer garanderen wij particulieren de beste dienstverlening, coördinatie en opvolging.

 

Voor particulieren met een totaalproject

Bij Thiels doen we niets liever dan totaalprojecten op maat van particulieren verzorgen! Heb jij dus een woondroom die jij graag in realiteit wil omgezet zien? Kom dan zeker eens praten met onze vakmensen! Van houten trappen tot parketvloerenof prachtige wanden in hout, wij adviseren jou steeds met kennis van zaken en helpen jou graag om jouw woondroom te realiseren!

Ontdek alle referenties

Een hart voor hout