VANDAAG: gesloten
Wij zijn gesloten
 • Zo 25/02:

  gesloten

 • Ma 26/02:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Di 27/02:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Wo 28/02:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Do 29/02:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Vr 01/03:

  08.00u tot 12.00u13.00u tot 17.00u

 • Za 02/03:

  08.00u tot 12.00u

Bezoek toonzaal of technisch advies enkel mogelijk op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten
9reviews
4,8/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 202230 Herselt
014/54 41 18houten trappen trappen trap houten trap houten trap op maat
houten trappen trappen trap houten trap houten trap op maat
houten trappen trappen trap houten trap houten trap op maat
houten trappen trappen trap houten trap houten trap op maat

Houten trappen

WAAROM EEN HOUTEN TRAP


 • natuurlijke uitstraling
 • voelt warm aan
 • voor elk budget
 • voor elke stijl
 • verschillende afwerkingen
 • eenvoudig te renoveren

Een trap kan een ruimte in één klap een volledig ander gevoel geven. Heb jij je hart verloren aan een houten trap? Hout is en blijft een prachtig materiaal voor de vervaardiging van trappen met karakter. Staat er een betonnen trap in jouw woning en wil je toch liever een houten exemplaar? Dan kan je de trap met hout bekleden. Houten trappen en betonnen trappen met houtafwerkingzijn evenwaardig in uitzicht en duurzaamheid.

Houten trappen voor een warme, natuurlijke uitstraling

Door zijn warme, natuurlijke uitstraling breng je met een houten trap gezelligheid, comfort en huiselijkheid in je woning. Voor massief houten trappen heb je de keuze uit diverse houtsoorten. Kies je voor harde houtsoorten zoals eik, beuk of rubberwood, dan heb je een slijtvaste, sterke trap waar je een leven lang plezier aan zult beleven. Massief houten trappen kunnen op termijn gaan kraken, maar dat draagt net bij aan hun charme.

Houten trappen voor elk budget en elke stijl

Door hun veelzijdigheid passen houten trappen perfect in elk interieur. Ze komen uitstekend tot hun recht in een landelijke woonstijl, maar passen eveneens in strakke, moderne woningen. Tegenwoordig worden deze trappen zelfs toegepast in industriële woningen. Door hun brede toepasbaarheid zijn er werkelijk houten trappen voor elk budget en elke stijl. Afhankelijk van welke houtsoort je verkiest, zal het prijskaartje verschillen.

 

Onderhoud van houten trappen

Houten trappen vragen qua onderhoud om een behandeling met een vernislaag of olielaag. Met een vernislaag maak je je trap gedurende tien tot vijftien jaar onderhoudsvrij op een occasionele poetsbeurt na. Treedt er na deze periode sleet op, dan is het raadzaam de trap af te schuren en een nieuwe vernislaag aan te brengen.
Houten trappen voor elk budget en elke stijl.
Met olie breng je enkel een beschermlaag aan waardoor aangepaste schoonmaakproducten nodig zijn. Eventuele slijtage kan bijgewerkt worden met onderhoudsolie. Heb jij vragen over het onderhoud van een houten trap? Thiels staat voor jou klaar!
Houten trappen hebben het bijkomende voordeel dat ze op verschillende manieren afgewerkt kunnen worden.

Verschillende afwerkingen van houten trappen

Houten trappen hebben het bijkomende voordeel dat ze op verschillende manieren afgewerkt kunnen worden. Bij Thiels wordt jouw houten trap op maat gemaakt, precies zoals jij het wil. Wij bieden jou een uitgebreid assortiment aan houten trappen en zoldertrappen.

Ben jij betoverd door de elegantie van houten trappen? Dan kan je bij Thiels terecht voor een houten trap die perfect op maat gemaakt is. Kom gerust een kijkje nemen in onze prachtige toonzaal!

Een hart voor hout